Sfeervolle uitlichting van objecten, de oprijlaan tijdens uw evenement, gebouw, park, noem maar op, we hebben altijd een passende oplossing!


Het uitlichten in de vorm van energiezuinige LED-verlichting behoort tot de mogelijkheden, zeer mooie en stijlvolle spots zijn beschikbaar, met deze verlichting is het mogelijk om uw evenement in de door u gewenste kleuren uit te lichten!
(groot)beeldprojectie kan ook worden verzorgt door CoTeSu, we hebben de beschikking over zowel LCD projectie als LED Walls, dit in samenwerking met onze gespecialiseerde partners.


Voor vakkundig advies met betrekking tot elektrotechnische installaties, kunt u altijd een beroep op ons doen, van idee tot uitvoering!


Voor elk budget bieden we een pakket dat aansluit bij uw wensen, of het nu gaat om een klein huiskamerfeest, een groots opgezette bruiloft, of een swingende drive-in show compleet met spectaculair licht en geluid!


Ook voor (tijdelijke) stroomvoorziening bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de expertise en know-how in huis. Van huisaansluiting tot het leveren van een tijdelijke stroomvoorziening in de vorm van een aggregaat, voor de evenementen die net wat meer eisen.